fbpx

Predstavljamo KING Centar Znanja

KING Centar Znanja novootvoreni je edukacijski centar s inicijativom promocije najnovijih saznanja i vještina u segmentu SAP tehnologija.

Kao jedini SAP Education Services partner u Hrvatskoj, KING Centar Znanja ovlašten je pružati edukacije iz službenog SAP kataloga koji obuhvata sve module rada u SAP-u, a svojim korisnicima pruža podršku pri učenju i usavršavanju vještina. Osim edukacija isporučenih na SAP sistemima, Centar Znanja nudi i ciljano osposobljavanje stručnih timova, kao i programe prilagođene specifičnim zahtjevima krajnjih korisnika.

Kako bi polaznici izvukli maksimum iz svih edukacija, na raspolaganju je tim predavača stručnih SAP konsultanata s dugogodišnjim iskustvom rada u SAP-u.

KING Centar Znanja organizacijama koje koriste SAP tehnologije omogućava postizanje veće efikasnosti i produktivnosti, a zaposlenicima i korisnicima profesionalni razvoj i sticanje vještina u najnovijim SAP proizvodima i rješenjima. Kursevi pokrivaju sve module, od tehničkih do poslovnih, a nakon uspješno završene edukacije, polaznicima se otvara put prema certifikaciji kojom stiču lično priznanje i napredovanje u karijeri.

Prijavite se putem OBRASCA kako biste na vrijeme saznali termine edukacija i sve ostale zanimljivosti o KING Centru Znanja.