fbpx

Kingovci na tjednu karijera FOI-a

Iza nas je još jedno gostovanje na Fakultetu organizacije i informatike na kojem su ovoga puta King predstavili Antonio Novak (voditelj odjela CX i digitalni servisi) i Dajana Ćorić Bojčić (viši savjetnik za SAP analitiku).

Naši SAP-ovci održali su radionicu na temu „Napredna analitika u cloudu – put do inteligentnog poduzeća“ u sklopu koje su govorili o SAP Analytics Cloud rješenju. Riječ je o rješenju koje pomaže u procjeni i predviđanju poslovnih ishoda kroz karakteristike poslovne inteligencije, modeliranja i pametnih transformacija. Tehnologija mašinskog učenja i ugrađena umjetna inteligencija pomažu otkriti duboki uvid, pojednostaviti pristup kritičnim informacijama i informirano odlučivati. Predavanje i radionica o SAP Analytics Cloudu studentima je dala uvid u pregled alata, ali i u hands on dio priče.

Na 9. tjednu karijera sudjelovali su i Ivan Bošnjak (Voditelj odjela poslovne analize i kontrole kvalitete) koji je govorio u sklopu Panela na temu „Analiza i dizajn poslovnih sustava (poslovni aspekti IT-a)“, te Krešimir Kondža (Voditelj odjela razvoja softvera) od kojeg su studenti mogli čuti sve o firmi i karijeri u Kingu. Uz sve to, studenti su imali priliku pridružiti se na virtualnom štandu, odnosno Karijernom španciru gdje su na pitanja odgovarale naše Marija i Sanja. Marija Petrlin (Saradnik u ljudskim resursima) Sanja Mesić Hačić (Voditelj tima poslovnih analitičara).