fbpx

Obnovili smo status SAP REx za Utilities

Nakon što smo protekli mjesec stekli status SAP Recognized Expertise za područje Travel and Transportation, u junu smo obnovili status SAP Recognized Expertise za područje Utilities.

Ovaj smo status prvi put stekli 2019. godine, a SAP kroz provjeru rezultata, kompetencija, referenci i zadovoljstva korisnika odobrava produženje statusa u redovnim periodima. Radom na kompleksnim projektima u HEP-u i zahvaljujući jednom od najvećih timova za SAP IS-U certificiranih stručnjaka, postajemo prepoznatljiv partner u ovoj industriji, između ostalih i kroz vlastite aplikacije poput Utility Workera koji smo izradili kroz SAP-ov Development Accelerator program.

SAP Utilities procesni je i prodajno-informacijski sistem koji podržava sve usluge koje pružaju komunalne firme. U vrijeme dereguliranih tržišta i sve veće konkurencije, od vitalne je važnosti pružiti najbolji mogući odgovor na zahtjeve kupaca, koristiti operativne informacije prilagođene njihovim specifičnim zahtjevima i maksimizirati potencijalni prihod. Kao integrisana komponenta u SAP ERP-u, SAP Utilities nudi korisnicima sve prednosti sveobuhvatnog i efikasnog sistema za planiranje poslovnih resursa.